5ちゃんねる ★スマホ版★ ■掲示板に戻る■ 全部 1- 最新50  

■ このスレッドは過去ログ倉庫に格納されています

The great invader

1 :Mohammed Chaplin:04/03/30 03:26 ID:GKsa4kld
Soldiers and our people! Don't fight for slavery! Fight for belief!

In Koran, it is written the Kingdom of God is within man, just in you!

You, the people, have the power to reconstruct destroyed Mosques and create happiness!

That’s the way to go to the kingdom of God!

Then, in the name of Mohammed, let us use that power, let us all unite for Arabian, let’s fight

for our traditional world, a decent world that will give men a pride of race, that will give youth

the blessing and glory of God and old age a peace of mind.

Invaders free themselves in our country but they enslave the people.

They only want to get our petroleum.

Now let us fight for the Kingdom of God, a world where God lead to all men’s happiness.

Soldiers and our people! In the name of Mohammed, let us all unite!


2 :名無しさん@お腹いっぱい。:04/03/30 03:28 ID:???
読めん2げと

3 :るーん:04/03/30 03:29 ID:FRbcEoJ7
おなかへったな。

4 :?O?N?o^:04/03/30 14:13 ID:???
要約すると
"ハルウララが1勝するまでは,絶対諦めるな"
という内容です

5 :名無しさん@お腹いっぱい。:04/03/30 17:30 ID:dyrLu4u1
>>4
スレタイは「ザグレートインベーダー」
と読むんじゃないのか?

6 :Mohammed Chaplin:04/03/31 13:51 ID:uR1QVulB
>4,5
That"s true.Arabian learned our tactics of kamikaze.
I want to cheer them.

7 :名無しさん@お腹いっぱい。:04/03/31 23:27 ID:FWeS0phc
Mohammed chaplin 日本に好意的なのかな?

そういえばアルアクサの幹部が自分の子供には
suicide bomやらせたくないって言ってたけどホント?

8 :名無しさん@お腹いっぱい。:04/04/01 08:53 ID:tUh5DYBG
兵士および私たちの人々!奴隷制度のために戦わないでください!確信のため
の戦い!コーランでは、神の王国がちょうどあなたの中に人の内にあること
が書かれています!あなた、人々には、破壊されたモスクを改造し、
かつ幸福を作成する力があります!それは神の王国へ行く方法です!そのと
きマホメットの名のもとに、私たちにその力を使用させ、私たちをすべて
アラビア人のために結合させる、させる、私たち、戦い 私たちの従来の
世界(人にレース(それは若さを与えるだろう)の誇りを与える、適正な世
界)のためにその、神と老年の祝福および栄光、心の平和。侵入者は我が
国でそれら自身を解放します。しかし、それらは人々を奴隷にします。
彼らは私たちの石油を単に得たい。私たちを今神の王国のために戦わせる、
世界、どこで、すべての男性の幸福への神鉛。兵士および私たちの人々




!マホメットの名のもとに、結合しましょう(すべて)!


9 :名無しさん@お腹いっぱい。:04/04/01 14:51 ID:???
おーそういうことか
訳者に感謝
アラブ人は詩的だね



10 :名無しさん@お腹いっぱい。:04/04/03 22:19 ID:???
ムハンマドさん自衛隊をイラクに派遣したのは日本の与党です。
その中にあなたたちを敵視するカルト教団がいます。層化学会です。
信濃町に本部があります。三色旗が翻っているのですぐ分ると思います。

4 KB
■ このスレッドは過去ログ倉庫に格納されています

★スマホ版★ 掲示板に戻る 全部 前100 次100 最新50

read.cgi ver 05.04.00 2017/10/04 Walang Kapalit ★
FOX ★ DSO(Dynamic Shared Object)